Kom naar het Motormeidenplein bij Motominds Xpo Kortrijk

Kom ook naar de gloednieuwe motorbeurs Motominds (Kortrijk). Op 13 &14 mei is de Xpo Kortijk omgetoverd tot een walhalla voor motorrijders! Dompel je onder in de wereld van ronkende motoren en heel veel beleving! Want op dit event kun je als bezoeker heel veel test ritten rijden, stuntshows zien en rondneuzen tussen de nieuwste motoren, kledingzaken en nog veel meer. Motormeiden organiseert een leuk Motormeidenplein waar je van alles kan doen. Een toffe fotoshoot op de Kawasaki Ninja 650 of laat jouw motorjas customizen door Atelier Brenda. Ook organiseren we een Girls Ride Out, waar we met zo veel mogelijk motormeiden een rondje rondom de Xpo mee rijden. Lees snel verder!

Tickets/meer info:  Kaartje voor Motominds 

Programma Motormeidenplein – Motominds

Zaterdag 13 mei

10:00 – 21:00 uur Customize jouw motorkleding – Atelier Brenda
10:00 – 21:00 uur Motormeiden lounge / meetingpoint
10:30                        Girls Ride Out (verzamelen Motormeiden VIP-Parking)
12:00 uur –  uur Motormeiden talk (inspirerende verhalen en gesprekken)
13:00 – 15:00 uur Professionele Fotoshoot met rookmachine– Kawasaki Ninja 650
16:00 uur Motorbingo

Zondag 14 mei

10:00 – 21:00 uur Customize jouw motorkleding – Atelier Brenda
10:00 – 21:00 uur Maak een toffe foto op de gloednieuwe Kawasaki Ninja 650
10:00 – 21:00 uur Motormeiden lounge – meetingpoint
12:00 uur   Motormeiden- talk (inspirerende verhalen en gesprekken!)
16:00 uur Motorbingo

UITLEG OVER HET PROGRAMMA >>> Lees hieronder verder

Gratis entree Motominds?
Heb  je je motorrijbewijs behaald na 1 januari 2022? Dan hebben we goed nieuws! Kom je op zaterdag of zondag aan op Motominds tussen 10h00 – 12h00 dan krijg je gratis toegang tot het event! Bij de ingang laat je je rijbewijs zien en dan kun je zo naar binnen. Een regulier kaartje voor Motominds is 15,- euro en koop je best online.

10:30 – Girls Ride Out – Verzamelen: Motormeiden VIP Parking

Doe op zaterdag 13 mei mee met de grootste ride out voor vrouwen. Verzamelen doen we bij Motorminds of rij mee met een opstaplocatie bij jou in de buurt. Vervolgens rijden we in een lange slinger een rondje om de Xpo Kortrijk. Parkeer jouw motor daarna op de Motormeiden VIP-Parking. De ride out is gratis. Een kaartje voor Motominds koop je apart.
Aanmelden: Girls Ride Out – Motominds 

Fotoshoot met rookmachine op Kawasaki Ninja 650

Neem plaats op de gloednieuwe Kawasaki Ninja 650 en maak een toffe foto. Niet schrikken.. De rookmachine zal voor een special effect zorgen. Zo heb je altijd een leuk aandenken aan deze dag!

Motormeiden VIP Parking

Parkeer jouw motor op de beste plek van het Motominds terrein! Speciaal voor alle motorrijdende vrouwen is er een Motormeiden vip-parking. Vanuit daar vertrekt ook de Girs Ride Out om 10:45 uur. De VIP parking is gratis!

Motormeiden meetingpoint

Kom kletsen, maak nieuwe motorvriendinnen of plof neer in de Motormeiden lounge! Het Motormeidenplein is ideaal om af te spreken met andere motormaatjes en om eens lekker te kletsen! Kom je ook langs?

Motormeiden shop

Motormeiden heeft een leuke  en vooral handige kleding collectie. Ken je de beentas met glitter al? Of de motorjas Anna die ontwikkeld is door 200 Belgische en Nederlandse vrouwen? Ook het nieuwe clubshirt met echte Motormeiden kun je hier bestellen. De shirts zijn extra lang gemaakt zodat je nooit een blote rug hebt. Zeker zijn van jouw item? Bestel het online in onze webshop en klik op afhalen Motominds.

Atelier Brenda – Custompaint

Weg met dat saaie zwarte motorpak of die standaard handschoenen! Het is tijd om te shinen! Laat jouw motor-items onder handen nemen door Atelier Brenda en je hebt echt iets bijzonders!  Je kunt jouw jas, tas, schoenen of andere items meebrengen en al vanaf 25,- euro laten custompainten. Ga om de tafel met Brenda en brainstorm samen over het ontwerp. Bekijk hier de ontwerpen van Atelier Brenda.

Meehelpen op de beurs?

Motormeiden wordt gemaakt door motormeiden, juist door jou dus! Wil je meehelpen op de stand of heb je een leuk idee? Stuur een mailtje naar aanmelden@motormeiden.tv. Jullie hulp en ideeën zijn van harte welkom!