Huur gloednieuwe Kawasaki motoren via Motoshare

Heb je geen motor of wil je een keer iets anders uittesten? Dan is huren via Motoshare misschien wel de oplossing voor jou. Door een unieke samenwerking biedt Kawasaki gloednieuwe motoren via het deelplatform aan en dat betekent dat je de nieuwste modellen kunt uittesten voor slecht een paar tientjes per dag.

Redactie: Tessa Deurloo
Huur hier jouw nieuwe Kawasaki via Motoshare

Kawasaki huren via Motoshare

Benieuwd naar een nieuwe Kawasaki Versys, Z650, Ninja of iets heel anders? Dit jaar kun je alle nieuwe modellen testen en huren via Motoshare. Het deelplatform heeft de handen in een geslagen met Kawasaki en lokale motordealers waardoor er een nog groter motoraanbod is. Ideaal voor mensen die geen motor in hun bezit hebben of eens iets anders willen proberen.

Op MotoShare is 25% van de huurders en 15% van de verhuurders vrouw. Jaarlijks zien we die aantallen groeien. We willen deze groeiende groep van motorrijdende vrouwen graag goed bereiken.

Daan van der Wal, medeoprichter en CEO van MotoShare zegt hierover: met de samenwerking met Motormeiden hebben we de mooie kans om ons huur- en verhuurplatform voor motorfietsen nog beter bekend maken onder de groeiende groep vrouwelijk motorrijders in Nederland. Ook voor vrouwen die overwegen om een motor te kopen is het maken van een meerdaagse ‘proefrit’ op een motor van MotoShare een prima manier om erachter te komen of de beoogde motor echt bij je past.

Tessa Deurloo, oprichter van Motormeiden.tv: het is fijn om met deze samenwerking ook binnen de grote community van MotoShare meer bekendheid te krijgen voor onze website en onze evenementen voor motorrijdende vrouwen.

Maak een gratis account aan of verhuur jouw eigen motor via Motoshare. Je kunt er een leuk zakcentje mee verdienen en de motor is ook verzekerd tegen eventuele schade.