AllesMotornieuws

Motormeiden lanceert Motormuts Deluxe!

Motormeiden lanceert de enige echte Motormuts Deluxe. Een super leuk en origineel cadeau voor de feestdagen en natuurlijk met een dikke knipoog! De Motormuts Deluxe met wheelie motor, zal jou lekkere warme oortjes geven in deze koude donkere dagen! Hij is er in een gelimiteerde oplage, dus op = op!

Bestel hier de Motormuts Deluxe voor slechts 15 euro!

Motormuts pimp pakket | 25,-

De Motormuts is een musthave voor elke motorliefhebber! Wil je helemaal los gaan? Dan hebben we een leuk pimp pakket met opstrijkbare emblemen voor jouw klaar staan. Je kunt jouw motormuts dan naar eigen wens pimpen en customizen. In het pimp pakket zitten 2 opstrijkbare emblemen en natuurlijk de enige echte Motormuts Deluxe.  Bestel het pimppakket voor slechts 25 euro

Motormuts pimp

 

Motormeiden Pret pakket | Sokken, Scarf + Tas | 25,-

Goed voorbereid motorrijden, dat doe je met dit leuke en warme pretpakket! Hierin zitten de Motormeiden gelukssokken een warme scarf & een leuke rugtas. Je kunt kiezen uit de roze- of gele gelukssokken (ja ze brengen echt geluk!). De scarf met windstopper is heel erg fijn tijdens een koude rit. Nooit meer een frisse wind in jouw nek! Het Motormeiden Pret pakket kost slechts 25 euro.

motormeiden pretpakket

Ga nu naar de webshop van Motormeiden! We hebben al cadeautjes vanaf 5 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *