AllesEventsMotorkledingMotornieuws

Motormeiden op Big Twin beurs: NIEUWE SHIRTS!

Het was lang wachten maar binnenkort worden de Motormeiden t-shirts weer geleverd! Je kunt online al de bestelling plaatsen! Ook staan we met de t-shirt en nieuwe maten op leukste custombikeshow: Big Twin 1,2,3 november in Houten! Bestel je shirtje online zonder verzendkosten en haal hem op bij Big Twin of laat hem verzenden!

Motormeiden op BigTwin
Op de Big Twin beurs kijk je je ogen uit als het gaat om omgebouwde motoren. Motormeiden staat met de t-shirt-lijn op de stand van TPCustom in Hal 2. Wij hebben daar een goed gevuld kledingrek met de t-shirts Motormeid. Leuk om nu alvast je inkopen te doen voor de feestdagen! Bestel hier alvast je shirt en kom hem ophalen op de beurs of laat hem opsturen. De nieuwe maten zijn overigens wel iets duurder omdat de kwaliteit beter is, wel zijn de verzendkosten iets naar beneden gegaan.
Styliste motorkleding bij TPCustom

TPCustom is een super leuke zaak waar stijlvolle motorkleding voor mannen en vrouwen verkocht wordt en ook nog voor een betaalbare prijs. Op de stand in hal 2 is zelfs een heuse styliste aanwezig om jou van advies te voorzien. Maak een gezellig praatje met styliste Sigrid Heick, of laat je van top tot teen adviseren om fashion-fit op de motor te stappen! Ook bouwen ze motoren om tot prachtige kunstwerken, dus heb je vragen daarover, dan kunnen ze daarover honderd uit kletsen!

modieuze motorbroeken, jassen, tassen en helmen.
Dutch on wheels

Kunstenaar Lisa Ottevanger van Dutch on wheels maakt de mooiste kunstwerken op jouw motorpak, helm of motor. Ga met haar om de ontwerptafel zitten en laat het customizen. Je hebt dan echt iets wat niemand anders heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *