Motormeiden Vakantie-rit met Eiland & Bergen (24 april Limburg)

Kom we gaan op vakantie! Start je motor, dan gaan we op 24 april naar Eiland en Bergen. Yep, In het prachtige Limburg! Het Motormeiden Rittenteam heeft een heerlijke route voor jou uitgestippeld langs het water (Maas), Eiland en Bergen. Bij die laatste twee hoort natuurlijk een  leuk ‘vakantie kiekje’.  Zo heb je toch het gevoel dat je even op vakantie bent! Ga je mee? Lees snel verder hoe je kunt inschrijven.

AANMELDEN KAN HIER

LET OP MOTORMEIDEN VERSTUURD ALLEEN DE ROUTE, JULLIE KUNNEN ZELF MET ELKAAR AFSPREKEN. DENK AAN DE CORONAREGELS!

Support het platform en bestel iets leuks uit de webshop! Bij HMS-Geleen hangt de collectie Motormeid ook. Bekijk hier alle motormeiden verkooppunten.

Geleen – Cuijk

Ik ga op reis en ik neem mee? Je goede humeur, jouw motor en een navigatie om deze super leuke route te rijden! De rit start bij Ambassadeur HMS Geleen en eindigt bij pannenkoeken restaurant De 7 Dwergen in Cuijk waar je ook een lekkere pannenkoek kunt afhalen (eigen kosten). De route duurt ruim 2,5 uur en is voor elk niveau geschikt!

Motorzaak: HMS-GELEEN

Motormeiden verstuurt de route uiterlijk 22 april. Jullie mogen zelf groepjes vormen of met elkaar afspreken. Tip: gebruik de Facebookgroup hiervoor. Bij het startpunt zijn een aantal meiden uit het rittenteam die voorop willen rijden en de route al kennen. Daar kun je bij aansluiten. Wil jij ook teamcaptain zijn (vooroprijden en een groepje begeleiden). Stuur een mailtje naar aanmelden@motormeiden.tv

Ook vragen we je nadrukkelijk om de route zelf in een navigatiesysteem te zetten. Tip: Gebruik het programma Myroute app en volg de group Motormeiden.

Wil je de De route nu al toevoegen: downloaden kan hier.

 

Verzamelen
We geven jou de route en jullie mogen zelf afspreken hoe laat. Dit i.v.m. corona maatregelen. We adviseren jullie om te verzamelen bij de parkeerplaats achter HMS Geleen en zelf groepjes te vormen. Wil jij ook teamcaptain zijn (vooroprijden en een groepje begeleiden). Stuur een mailtje naar aanmelden@motormeiden.tv

Tip om te navigeren: Bestel bijvoorbeeld een navigatiehouder (X-grip met klem) voor je telefoon bij Motormount.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *