AllesEventsInspirerend

Motoshoot: ‘Geen idee of het legaal is maar we doen het…’

Een prachtige zonnige dag en 15 meiden met ronkende motoren, die zich verzamelen op het NDSM terrein in Amsterdam. Naast de verzamelplek is de ij-markt in volle gang. De fotografen Jelle, Wouter en Kimberly staan in de startblokken om de meiden op de foto te zetten. Ze hebben al een rondje op het terrein gelopen en hun oog is gevallen op een prachtige industriele loods.

Lotte meldt zich als een van de eerste. Wat meteen opvalt is de stoere motor en bijpassende cowboylaarsjes, gemaakt van een soort slangenleer ‘die laarsjes heb ik al bijna 20 jaar, nu weer helemaal hip, net een nieuwe zool onder laten zetten!’. Nog geen 10 minuten later klapt de volledige zool los en liggen we dubbel van het lachen ‘Nouja, dit snap je toch niet! Gelukkig zie je dat niet op de foto’. Lotte strompelt de dag vrolijk verder…

Veel vrolijke meiden! Johooow, whoohoo!

Ondertussen wordt er een welkomstspeech gehouden en heeft ook Christel de groep gevonden ‘ik ben blij dat ik jullie eindelijk gevonden heb, heb ik iets gemist?’, ‘Nee hoor net op tijd!’. De fotografen leggen uit dat ze een geweldige plek hebben gevonden om te shooten, een grote industriële loods, de NDSM-Loods. ‘Geen idee of het legaal is maar we doen het gewoon’ aldus Tessa.

De meiden trekken uiteraard veel bekijks, het is natuurlijk  een niet alledaags tafereel. Na de groepsfoto wordt de groep opgesplitst en gaan de fotografen hun gang. De uitdragerij werd ook al snel opgemerkt door de eigenaar van de loods, maar ze was vergevingsgezind en we mochten blijven, wel tegen een vergoeding.

‘spring bij mij achterop gaan we samen op de foto’

De shoot is ondertussen in volle gang. Dominique en Tara hebben elkaar ook gevonden, ‘spring bij mij achterop gaan we samen op de foto’, zegt de vrolijk Dominique. Ook kim poseert bij haar motor alsof ze dit al jaren doet en Jamie is als voormalig model het poseren ook nog niet verleerd.

motormeiden
Fotocredits Roadbliss, Tara (L) en Dominique (R)

Kleine reünie 
Renata en Julie doen een duo-shoot met hun Hayabusa, een van de snelste motoren van dit moment. ‘Ja, die gashendel heb je zelf in de hand he. Wij hebben elkaar denk ik 1,5 jaar geleden een keer gezien en komen elkaar nu weer tegen, super leuk’, aldus Renata.

Roxanne zit vol zelfvertrouwen op de rode Ducati van haar vriend. ‘Mijn motor startte vanochtend niet, zal je net zien. Ik had hem nog speciaal laten nakijken en schoot in paniek toen hij niet aan ging. De reacties onderweg,  zijn trouwens ook heel erg leuk als je met deze motor rijdt, echt weer heel anders’.

Fotocredits: Roadbliss, Sam (L), Roxanne (M), Amber (R)

Het is warm in de loods en een lekker drankje is wel op zijn plaats! Suzanne had graag mee gegaan, maar heeft thuis een kleintje die op haar wacht. Het heerlijke terras van Pllek aan het water wordt omgedoopt tot borrel locatie, Bibische en Monica kijken terug op een geslaagde dag. Amber hijst zich ondertussen ook weer in haar op maat gemaakte motorpak ‘Die heb ik speciaal laten maken voor het racen op het circuit, dat ik samen met mijn zusje doe’.

Fotograaf Jelle vond het zo’n gave dag dat hij heeft besloten om ook zijn motor rijbewijs te halen. Fotograaf Kimberly kon haar geluk ook niet op en mocht een stukje op de motor van Tara rijden.

Heb jij leuke tips? Deel ze met de redactie! Volg ons ook op facebook en instagram

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *