AllesEvents

Motoshoot: Wil jij mooie foto’s van jou en je motor?

Op zondag 10 juni 2018 organiseert Motormeiden een leuke fotoshoot in Amsterdam, waar we super gave foto’s gaan maken van jou en je motor!

Fotografen
We werken samen met 3 professionele fotografen die graag hun portfolio willen uitbreiden en gave ideeën hebben om jullie mooi op de foto te zetten. Allemaal hebben ze een moodboard gemaakt met als uitgangspunt: Girlpower!

Geen Motor?
Samen met BMW Motorrad hebben we een super gave motor ter beschikking gekregen die jij ook mag  gebruiken voor de shoot: BMW R nineT Scrambler. Wat een plaatje is het he!

bmw_r_nine_t_scrambler_

 

Interview
Motormeiden wil graag in kaart brengen welke meiden er motorrijden en wat jullie verhalen zijn. Die verhalen publiceren we op Motormeiden.tv.  Dus wil je bijvoorbeeld iets vertellen over je outfit, jouw zoektocht naar jouw motor, het net halen van je rijbewijs of iets anders dan willen we dat heel graag weten! Bij je aanmelding wordt ook gekeken naar de motivatie.

Hoe verloopt de shoot?
Tijdens de shoot gaan we proberen het beste in jou naar boven te halen. Er worden portretfoto’s gemaakt van jou en je motor en we proberen ook wat leuke groepsfoto’s te maken. Dit is allemaal op TFP-Basis (mogen niet verkocht worden).

Aanmelden:

  • kosten: een vrijwillige bijdragen wordt zeer gewaardeerd
  • stuur een mail: info@motormeiden.tv (om aan te melden)
  • locatie: Amsterdam
  • Tijd: 15:00 – 18:00 uur

 

Heb je een leuk idee of heb je vragen? Tip de redactie en volg ons ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *