AllesEvents

TT Festival 27 t/m 30 juni 2018

Met 200.000 bezoekers is het TT Festival in Assen het grootste gratis festival van het noorden. Van 27 t/m 30 juni vindt dit jaar het bekende motorspectakel plaats, waar voor ieder wat wils is!

Naast de bekende TT Circuit races is er op het festival van alles te doen. Door het gehele centrum van Assen zijn  podia met verschillende soorten muziek. Of je nu houdt van stevige rock, blues, Nederlandstalig of dance het zal moeilijk zijn om stil te blijven staan. Daarnaast is er een grote kermis, een leuke markt en nog veel meer. Het is absoluut een beleving!

Agenda

TT_Timetable_2018

Speciale motortour
Niet alleen op het TT Circuit racen de motoren over het asfalt, ook in het centrum van Assen ruik je de geur van brandend rubber. Voorafgaande aan de MotoGP races op zondag 1 juli, is er vier avonden lang feest in de binnenstad van Assen.

Action on wheels
Naast muziek is er ‘Action on Wheels’ oftewel actie op wielen. Met dit jaar motortrial, supermotard en de vetste motorstunts. En op de vrijdag start de avond met de TT NightRide. Aan de TT NightRide doen inmiddels een recordaantal motoren mee. Een sliert van 1000 motoren rijdt door de binnenstad van Assen. De motorrijders worden door duizenden mensen langs het parcours warm onthaald; een unieke belevenis!

Motormeiden gaat ook!
Op zaterdag 30 juni is Motormeiden van plan om een leuke route te rijden richting Assen TT. Ga je mee?! We willen graag stoppen op 3 plekken. Verzamelen zal  in de omgeving Utrecht zijn. We hebben alleen jouw hulp nodig! We zoeken iemand die de route wil uitstippelen en meiden die gedeeltes van de route willen uittesten, en willen vertellen of hij wel klopt en of hij wel leuk genoeg is. Stuur even een mailtje als je kan helpen: info@motormeiden.tv

Meer informatie over een van de bekendste motorfestivals van Nederland vind je hier. Meer info over de bereikbaarheid vind je hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *