AllesInspirerend

Niet kunnen motorrijden? Zo kom je de coronatijd WEL door!

Groepsritjes moeten nu helaas even op zich laten wachten. Maar gelukkig zijn er nog andere dingen die je kunt doen met je motor in deze rare tijd. Wij hebben daarom de beste tips voor jou op een rijtje gezet zodat je de coronacrisis met gemak door komt en jouw stalen ros ook nog de nodige aandacht krijgt!

Redactie: Ellen Kox
Fotocredits header: @kayleejoy_

Geef je motor wat extra liefde

Wie wordt er nu niet blij van een mooie motor? Wij in ieder geval wel! Pak die emmer water, spons, schoonmaakmiddel en kettingreiniger er maar bij. Geef je motor wat liefde door hem een grote schoonmaakbeurt te geven. Gebruik bij voorkeur een tuinslang of emmer water, zodat je niet per ongeluk onderdelen kunt beschadigen.

Motor wordt gewassen

Verzamel herinneringen en maak een fotoboek

Je hebt vast nog foto’s van al die mooie ritjes die je tot nu toe hebt gemaakt. Maak een overzicht van alle mooie momenten en vereeuwig ze in een fotoboek. Leuk om mee bezig te zijn en om herinneringen weer op te halen! Fotofabriek heeft nu een actie waarmee je 50% korting op alle pagina’s ontvangt.

Laat die helm maar blinken

Voor je vizier kun je het beste een vizier reiniger gebruiken met een microvezeldoekje. Ook voor de binnenkant van je helm zijn er speciale schoonmaakmiddelen, zoals de Putoline Helmet Sanitizer. Je spuit wat foam op de helm, laat het z’n werk doen en veegt het daarna af. En hij ruikt weer heerlijk! Met dit product kun je zowel de binnenkant als buitenkant schoonmaken! Een heerlijk frisse helm die weer helemaal klaar is voor een nieuw motorseizoen! Verkrijgbaar o.a. bij Kommer Motors

Geniet van een motorfilm, kijk wedstrijden terug of lees een motorboek

Op MotoGP.com kun je nu tijdelijk alle races, interviews en documentaires gratis bekijken. Liever iets met een goed verhaal? Denk dan aan de film Motorcycle Diaries. Iets grappigs? Wild Hogs! Een serie? Sons of Anarchy. Of toch liever in de tuin genieten met een boek? Wij raden het boek Altijd Viareggio van Rick Nieman aan.

 

Laat je creativiteit er op los

Genoeg tijd om wat oude vaardigheden op te halen of om nieuwe skills te ontwikkelen. Denk eens aan fotograferen (want je motor blinkt nu toch weer en dat mag best op social media) of tekenen. Mocht je wat inspiratie kunnen gebruiken, kijk dan vooral eens naar de tekeningen en foto’s die worden gemaakt door @dutch_dress of de Photoshop bewerkingen van @llnkdesigns.

 

 

Heb jij je weten te vermaken met deze tips of heb je wellicht zelf nog #stayathome tips? Laat het ons weten op Instagram of Facebook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *