Motornieuws

NIEUW TRIUMPH TRIDENT ‘DESIGN PROTOTYPE’

Het design van de nieuwe Trident laat niet alleen de toekomstige styling zien maar heeft ook prototype-onderdelen – alles is gebouwd om de stijl en de uitstraling van een nieuw icoon te showenOnthuld in het London Design Museum: het Trident design prototype markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor een legendarische naam en een nieuwe dimensie in de wereld van driecilinder middelzware roadsters.

Bijzonder design Triumph Trident

Het Trident design introduceert dan ook tot in de finesse een geheel nieuwe eigentijdse kijk op de stijl en de uitstraling van Triumph. Hierin tekent zich een pure, minimalistische vorm af, met strakke lijnen en duidelijke kenmerken van het design DNA van Triumph, zoals kenmerkende uitsparingen in de tank voor de knieën en de belangrijkste visuele karaktertrekken van de iconische Speed Triple.

Dit design van de Trident is gebouwd rondom het compacte, krachtige Triumph driecilinderblok. In de ontwikkelingsfase is sterk gekeken naar het samenbrengen van alle voordelen van een driecilindermotor in dit segment, met de perfecte balans tussen veel koppel bij lagere toerentallen en topvermogen.

Wendbaar en dynamisch

In het ontwerp is uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van rijgedrag en handling verwerkt voor het bereiken van een wendbaar en dynamisch rijgedrag. Aan de basis hiervan staat een geheel nieuw rijwielgedeelte. Samen met een geweldige toegankelijkheid voor de rijder en een natuurlijke rechte zitpositie zorgt dat voor comfort en een vertrouwd en inspirerend gevoel.

Het Trident design prototype benadrukt ook een ander belangrijk uitgangspunt. Dat is de integratie van moderne digitale technologie met functies die de huidige en toekomstige rijders verlangen en op een gemakkelijk manier kunnen bedienen.

SPECS: Triumph Trident
  • Trident design prototype onthuld in het London Design Museum
  • Origineel British design, dat het eigentijdse karakter van de Trident een nieuwe dimensie geeft op het gebied van stijl en uitstraling
  • Driecilinder krachtbron met hoog koppel
  • Toonaangevende technologie als standaard
  • Met Triumph’s toegankelijke, scherpe en betrouwbare handling
  • Concept van nieuw instapmodel binnen Triumph’s gelauwerde driecilinder roadster line-up, concurrerend geprijsd en aantrekkelijk voor een nieuwe generatie motorrijders
  • Bij de dealers vanaf voorjaar 2021, nadere details volgen binnenkort

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *