Motornieuws

Ontwerpwedstrijd: clubshirt Motormeiden 2023

Wat komt er op het nieuwe Motormeiden clubshirt van 2023  te staan? Jij mag het bepalen! Doe mee met de ontwerpwedstrijd en stuur jouw idee in voor 20 oktober 2022. Uit alle inzendingen wordt een top-3 gemaakt waar de community van Motormeiden op kan stemmen. Zo hebben we een print die echt gekozen en gemaakt is door Motormeiden.

Bekijk hier het gewonnen ontwerp: clubshirt van 2023

Winnen
Het uiteindelijke ontwerp wint uiteraard haar eigen T-shirt met print, een bon t.w.v. 150 euro te besteden in de Motormeiden webshop en de eeuwige roem!

Hoe meedoen?

Ben je handig met potloden of juist op de computer? Laat je creativiteit gaan en pak een A4 papier. Hou ook de wensen van de community in je achterhoofd. Deze hebben we al eens gevraagd op Facebook en Instagram. De kleur van het T-shirt kunnen we ook alvast verklappen, dat is kobaltblauw (helderblauw). Zet eventuele aantekeningen of kleuren op het ontwerp. De print is voor op de voorkant van het T-shirt. Neem zeker eens  een kijkje in de webshop van Motormeiden voor inspiratie en om te zien wat er  allemaal al is.

Insturen

Maak een foto van jouw ontwerp of een export van jouw bestand op de computer (PDF). Insturen kan tot 20 oktober 2022 naar: Aanmelden@motormeiden.tv  . Zet op de foto duidelijk jouw  voor- en achternaam. De 3 winnende ontwerpen krijgen op 21 oktober bericht daarna kan er op sociale media gestemd worden.

Spelregels

  • Je mag verschillende ontwerpen inleveren
  • Geen kopie van andere tekeningen (dan hebben we een plagiaatprobleem)
  • Te kleine details zijn niet zichtbaar
  • Het ontwerp zal altijd nog langs de illustrator gaan met wijzigingen onder voorbehoud
  • Het uiteindelijke ontwerp en kleuren kunnen altijd nog gewijzigd worden door Motormeiden
  • De Intellectuele eigendommen van het winnende ontwerp worden automatisch overgedragen aan Motormeiden.

De vorige edities van het t-shirt (Zie onderstaande foto’s)