AllesInspirerendLifestyleMotornieuws

Deze motormeiden veroveren het internet!

Speciaal voor jou hebben we de meest succesvolle insta-motormeiden van Nederland op een rijtje gezet. Geen halfnaakte dames hangend over een motor, deze stoere meiden laten zien dat het ook anders kan! Zijn we jou of iemand anders vergeten tip de redactie!

HarleyDutchies de insta-hit van dit moment

De Nederlandse vriendinnen Manon en Sharon uit twente zijn helemaal weg van hun Harley Davidson. Hoewel Manon slechts twee jaar geleden is begonnen met motorrijden hebben de meiden zichzelf hier helemaal in gevonden. De twee blondines willen nog veel meer meiden inspireren om op de motor te stappen! Met ruim 20.000 volgers zijn ze een heuse instagram-hit. Het AD had onlangs nog een leuk interview met de twee. Motormeiden is ook zeker fan van deze twee stoere chica’s! Veel van de foto’s worden trouwens gemaakt door een professionele fotograaf, goed werk mariekelubbersfotografie!

Een bericht gedeeld door Harley Davidson (@harleydutchies) op Een bericht gedeeld door Harley Davidson (@harleydutchies) op Een bericht gedeeld door Harley Davidson (@harleydutchies) op Strak in de lak met Beautybiker

Dat beauty en bikes heel goed samen gaan bewijst Sonya. Naast perfect gelakte nagels en een tiptop styling zie je haar op verschillende motoren door de Nederlandse landschappen rijden. Afgelopen zomer reed Beautybiker nog op een zwart-blauwe Yamaha R6, maar deze werd onderworpen aan een heuse metamorfose. Net zoals je kledingkast raak je ook wel eens uitgekeken op de kleur van je motor. Sonya heeft vervolgens eigenhandig (misschien met een klein beetje hulp) haar Yamaha R6 gespoten in hologram-stijl. Heel gaaf gedaan!

Een bericht gedeeld door Beauty Biker ? (@beautybiker) op Een bericht gedeeld door Beauty Biker ? (@beautybiker) op Een bericht gedeeld door Beauty Biker ? (@beautybiker) op Een bericht gedeeld door Beauty Biker ? (@beautybiker) op Een bericht gedeeld door Beauty Biker ? (@beautybiker) op Een bericht gedeeld door Beauty Biker ? (@beautybiker) op Madelaine is verslaafd aan PK’s en CC’s

De 25-jarige Madelaine is verslaafd aan alles met PK’s en CC’s. Ze rijdt rijdt op een Ducatie 848 en voor haar blog test ze sjieke bolides en motoren uit. Een echte petrolhead on heels, aldus Madelaine. Een rondje race op het circuit van Nürburgring, een ritje op de motor, rondneuzen in een showroom dat is waar ze gelukkig van wordt. Daarnaast is ze ook gek op mooie tassen en heeft ze een heel schattig dochtertje, die het motor-gen van haar moeder heeft en ook op de motor wil zitten.

We zouden het bijna vergeten, maar volg je Motormeiden al op instagram? Gebruik de #motormeiden en tag @motormeiden als je een foto van jou en je motor post. Op dit instagram account kunnen we jouw foto doorplaatsen. Via de instastories zie je waar we allemaal uithangen en hopen we je natuurlijk te inspireren!

Een bericht gedeeld door motormeiden (@motormeiden) op Een bericht gedeeld door motormeiden (@motormeiden) op Een bericht gedeeld door motormeiden (@motormeiden) op Zijn we jou nou vergeten? he?!

Stuur een mail met het instagram-account en volg motormeiden op Instagram en Facebook. Misschien sta je binnenkort dan ook hier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *