AllesEventsMotornieuws

Wat doe jij op de MOTORbeurs Utrecht?

De MOTORbeurs Utrecht is donderdag van start gegaan. Een walhalla voor motorrijders om de nieuwste motoren te bewonderen, kleding te shoppen, dingen uit te testen en nog veel meer!

Bijna elk merk of dealer heeft wel iets leuks bedacht om te doen en natuurlijk te laten zien! Bij Suzuki kun je op het stuntterrein een wheelie maken, echt heel tof! Kawasaki organiseert fotoshoots, bij de TT Assen kun je racen op een simulator in een speciale ladiescup en er is nog veel meer te doen!

Wij vroegen een aantal motormeiden wat ze precies op de beurs kwamen doen.

wat-doe-jij-op-de-motorbeurs

De twee vriendinnen Sanne (26) en Lotte (24) uit Zaanstad zijn vier weken geleden begonnen met motorrijden en willen het liefst vóór het motorseizoen hun papiertje halen! ‘We zitten in een vriendengroep waar iedereen motor rijdt, onze vriendjes hebben ons eigenlijk aangestoken, normaal gezien zaten we achterop, maar binnenkort niet meer. We hebben even op Lotte gewacht tot ze 24 werd, dan konden we tegelijk op voor zwaar’. Welke motor het uiteindelijk wordt weten de meiden ook heel duidelijk, we lopen er speciaal een blokje voor om! Een Ducati Monster en dan het liefst in het rood. Hier worden we blij van!

wat-doe-jij-op-de-motorbeurs

Bij Moto Guzzie zagen we Rachel (26) de Moto Guzzie 1400 Touring uittesten. ‘Staat je goed’, riepen we! ‘Ja dit is wel even wat anders dan wat ik heb hoor! Ik rij een Suzuki GSX 750 (InaZuma). Een paar jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald en ben gelijk opgegaan voor zwaar. Ik kom naar de Motorbeurs om een beetje rond te kijken en je kunt hier echt je ogen uitkijken. Ik kom uit de omgeving van Nijmegen en zou het leuk vinden om eens met een paar meiden een ritje in de omgeving te doen.

Wat-doe-jij-op-de-motorbeurs?

Het is druk bij de Kawasaki stand (eigenlijk overal), maar het valt ook echt op dat de beurs een leuk familie-uitje is! We zien twee meiden staan, volgens ons met hun ouders? En dat klopt! Debbie (30) en Katja (26) uit Hengelo hebben het motorvirus van hun vader overgenomen. ‘Wij gingen vroeger al bij m’n vader achterop, dat was echt geweldig en nu rijden we zelf. We hebben ook nog een zus, die rijdt ook motor, maar die is er nu niet bij’. Debbie rijdt een Kawasaki es6N en Katja een Honda XBR 500, ‘of ik pak die van m’n zus, een Ducati 696’. Deze groene Kawasaki Z650 vinden de meiden echte helemaal fantastisch, past toevallig ook nog bij de outfit!

Wat-doe-jij-op-de-motorbeurs?

Bij binnenkomst zien we bij de TT Assen, Karlijn (21) staan. Ze doet dit jaar mee aan de Gridgirl verkiezing, maar onderschat haar niet want deze meid kan ook racen! ‘Ik rij op een Honda CBR600 F2. Een motor moet voor mij gewoon snel gaan, een chopper vind ik bijvoorbeeld helemaal niks. Ik ga op de motor naar school en probeer ook mijn vriendinnen over te halen om hun rijbewijs te halen. Dan neem ik ze achterop. Mijn droommotor is een Ducati 1299 of een Honda Fire Blade met een ronde neus uit 2005. Mijn vriend heeft die, maar die pas mij ook heel goed, haha! Helpen jullie Karlijn de verkiezing te winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *