Persbericht: Nieuwe samenwerking KTM en Motormeiden

KTM Benelux en Motormeiden slaan de handen ineen voor een nieuwe samenwerking. De twee toonaangevende namen uit de motorwereld bundelen hun krachten, en een eerste samenwerking is te zien tijdens het KTM & Motormeiden Electrocross event. Hierbij wordt op elektrische KTM motoren een avontuurlijk bosparcours gereden.

“We zijn verheugd over deze nieuwe samenwerking met Motormeiden“, aldus Max Heinzmann – Marketing & Event specialist van KTM. “Het event Electrocross is slechts het begin van wat we samen gaan doen, zo willen we onze de ofroadevents en nieuwe motoren graag kenbaar maken bij Motormeiden. Ook kijken wij ernaar uit om Motormeiden te inspireren en te verrassen met deze events en onze nieuwe motoren.”

‘We zijn erg enthousiast om samen te werken met KTM en gaan uiteraard ook verschillende de motoren testen. Zo zijn we met de KTM Super Adventure S 1290 naar Polen gereden. De resultaten van deze test en reis vind je binnenkort op de website van Motormeiden.tv.’ Aldus Tessa Deurloo – Oprichter van het platform Motormeiden.

De laatste plekjes electrocross zijn hier beschikbaar.

Het Electrocross evenement zal plaatsvinden op vrijdag 18 augustus in Wanroij en met een leuk programma, geheel in KTM en Motormeiden stijl.