AllesMotorkleding

Stoer en Veilig: Het Kinder Motorpak Tommy van Rusty Stitches

Hoe neem een kind zo veilig mogelijk mee op de motor? Te beginnen natuurlijk met een goed motorpak dat specifiek ontworpen is voor kinderen. Het mooie aan een motorpak voor kinderen is dat het perfect past en aansluit bij hun lijf, dus ook veel beter beschermd mocht er toch iets gebeuren. Je zou er toch niet aan moeten denken dat er iets mee gebeurt omdat je een paar tientjes wilde besparen op een pak?

Redactie: Denise Adriaensen
Foto’s: @sylcia_bou89
Pak: Rusty Stitches Tommy (broek + jas = 180,-)

Protectie en stretch

Het kinder motorpak Tommy van Rusty Stitches is speciaal ontworpen voor kinderen. Dit zorgt voor een fijne pasvorm waar ook de protectiestukken op de juiste plaats zitten en veel delen aan het pak verstelbaar zijn. De rug en de knieën van de Tommy zijn rekbaar zodat je alle bewegingsvrijheid hebt tijdens het rijden. Er is gebruik gemaakt van uitneembare flexibele CE-protectoren op de schouders en ellebogen. Daarnaast is de Tommy eenvoudig uit te breiden met een D30 rugprotector. Voor extra veiligheid kun je het motorpak ook aan elkaar ritsen.

9-jarige Emily rijdt met haar moeder mee

Al heel wat motorritjes heeft de 9-jarige Emily met haar moeder gereden. Al sinds Emily zes jaar oud is, gaat ze met mee achterop. ‘We hebben dat eerst opgebouwd, kleine stukjes in de straat en vervolgens leuke weggetjes rijden’. Tijdens de Motormeiden seizoensopeningrit in Enschede hebben Emily en haar moeder dit mooie pak in ontvangst genomen. Deze hebben ze gewonnen tijdens een win-actie die eerder plaats vond op Motormeiden. Veel plezier ermee!

Extra lang en verstelbaar
Kinderen groeien als kool, dat weet iedereen! Voor een fijne pasvorm hebben ze bij Rusty Stitches ervoor gekozen om de jas iets langer te maken. Dan heb je ook nooit een ‘te korte’ jas. Bij de jas zitten in de taille gespen die je kunt verstellen. Dit kan ook aan de bovenkant de broek met verstelbare gespen.

Waterbestendig 

Het pak Tommy is zowel geschikt voor jongens als meisjes en bevat een textiele motorbroek en motorjas. Zowel in de broek als in de jas zit een vaste  mesh voering met waterbestendig membraan. Een goeie regenbui zou hij absoluut moeten tegenhouden, maar de hele dag in de regen rijden niet.  Daarnaast zijn ook de ritsen waterdicht, jouw mini blijft dus op het droge.

Ventilatie en binnenjas

Het pak is voorzien van elastische panelen op strategische plaatsen, zodat kinderen zich vrij kunnen bewegen en comfortabel kunnen rijden. De ventilatieopeningen zorgen ervoor dat kinderen koel blijven tijdens warme ritten, terwijl de voering zacht en comfortabel aanvoelt op de huid.

Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram! Heb je ook een bijzonder verhaal? Tip de redactie: redactie@motormeiden.tv