InspirerendLifestyle

Styleguide: 1 Motormeiden t-shirt 7 stijlen

Heb jij al zo’n leuk Motormeiden t-shirt? Naast dat je hem op de motor draagt, laten wij jou graag zien hoe je dit gave shirt op 7 verschillende manieren kunt dragen. Voor elke dag een andere stijl. Waarom we dit laten doen? We willen je inspireren en laten zien dat Motormeiden zo veel meer doen en zijn. We can do both! 

Redactie: Tessa Deurloo
Wil ook zo’n leuk shirtje van Motormeid? Bestel hem in de webshop!

Business Monday

motormeiden tshirt

Het weekend is afgelopen een nieuwe werkweek begint! Uiteraard ga ik op de motor, rij tussen de files door en kom netjes om 09:00 uur de werkvloer op lopen. In een speciale motorrugtas zit mijn minimale omkleed-kid: een rokje en een paar hakjes. Binnen 5 minuten ben ik omgeturnd en klaar om de dag te beginnen. Ohja, ik geef het eerlijk toe, soms doe ik die rok ook wel eens tot m’n middel omhoog en een motorbroek daaronder, lekker makkelijk.

Dinsdag: De hele dag in mijn motorpak-dag

Motormeiden tshirt

Vandaag loop ik de hele dag in mijn motorpak rond! Waarom? Gewoon omdat het kan! Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe kevlar jeans van het Furygan. De knie- en heupstukken haal ik eruit en dan lijkt het net alsof ik een normale spijkerbroek aan heb. Het lederen jasje is van Rusty Stitches, deze sluit mooi aan,  maar die gooi ik in de loop van de ochtend al uit en dus loop ik vandaag lekker nonchalant rond met het Motormeiden shirt. Je kunt de broek nog stijlen met een leuk riempje.

Sportieve woensdag

motormeiden tshirt

Ook niet geheel onbelangrijk, het Motormeiden shirt kun je ook gebruiken om in te sporten: paardrijden, hardlopen, wandelen, fietsen of om een andere work-out mee te doen. Doe er een basic sportlegging onder en jij bent klaar om een uurtje te zweten!

Donderdag: Rokjes dag 

bloemenrokje

shirt motormeiden

Hoe maak je van een tuttig bloemenrokje een super stoere outfit? Style het rokje met een paar  stoere bikerboots en een kort leren jasje en je hebt een totaal andere outfit. Doe het Motormeiden shirt in het rokje of maak een klein knoopje. Klaar voor een feestje of een terrasje met vriendinnen!

Casual Fridaymotormeiden tshirt

motorjack pimpen

Het is bijna weekend en dat betekent dat ik ook weer een lekker ritje op de motor kan doen! Ik trek mijn handgeschilderde jasje aan van Atelier Leona, daaronder een kraakhelder wit Motormeiden shirtje en een stoere broek die hoog in de taille zit, zo lijken je benen optisch wat langer en dat is altijd leuk.

Zaterdag: Festival proof

 

Festival motormeiden

We like to party! Lachen en dansen met vrienden en vriendinnen. Ik kies ervoor om mij te hullen in een complete jeans-outfit. Een hippie jeansbroek met franjes en ik combineer het shirt met een spijkerjackje zonder mouwen. Die mouwen hebben we er trouwens afgeknipt. De heuptasjes zijn ook weer terug van weggeweest! Deze opvallende multicoulor fannybag (VanHaren) is super handig en maakt je outfit ook helemaal partyproof! En de handschoenen, dat zijn inderdaad echte motorhandschoenen, vond ik ook wel weer een leuk style-effect.

Happy Lazy Sunday

Lazy sunday

shirtje

De zondag staat voor niet te moeilijk en genieten van de zon en een goed ontbijt! Een van mijn favoriete kledingstukken is deze losse zwart-witte streep broek. Hij is lekker luchtig en ik kan er makkelijk in bewegen, vandaar deze gekke sprong in de lucht.  In het shirt doe ik een klein knoopje en met een stel gekleurde gele hakjes ziet de outfit er weer wat eleganter uit. Een leuk slippertje zou het ook goed doen bij deze outftit!

Wil ook zo’n leuk shirtje van Motormeid? Bestel hem in de webshop! Wil je niets missen? Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *