Motorbruiloft: Cherida en Remco trouwden op de motor

Een onvergetelijke dag met de liefde van je leven. Of beter gezegd de twee liefdes van je leven! Cherida en Remco zijn beide gepassioneerde motorrijders, toen de trouwfotograaf hoorde over hun passie, vond ze dat de motoren een bijzondere rol moesten hebben op de bruiloft. Hun stalen ros mocht absoluut niet ontbreken. Dit is het verhaal van Cherida en Remco…

Credits fotograaf: Pura Photography
Bruidstaart motor: Bakker Ron Ammerlaan

Hoe het motorsprookje begon…
“Toen ik op mijn 16e een bijbaantje kreeg, leerde ik mijn man, Remco, kennen. Na een tijdje begon het daten en een aantal maanden later kregen we verkering. Hij is 4 jaar ouder en reed destijds al motor. In plaats van bij mijn vader, ging ik vanaf dat moment dus bij hem achterop.”
Als klein meisje stapte ik al bij mijn vader achterop de motor. Dit werd op een gegeven moment een maandelijks vader-dochter uitje.
Motorrijden is met de paplepel ingegoten…

Naast mijn vader waren er meerdere familieleden met een motor en mijn favoriete speelgoed waren geen barbies, maar auto’s en motoren. Zodra ik zelf mocht rijden, heb ik mijn rijbewijs gehaald en een eigen motor gekocht.

Bruidskapsel en helmplicht…

Als fanatiek motorrijder, mocht de motor natuurlijk niet ontbreken op de bruiloft. We hebben in het begin gefantaseerd over de motor als trouwvoertuig, maar door de reisafstand tussen de locaties en de helmverplichtig, was dit vrijwel onmogelijk. Dan had ik in een zijspan gemoeten, nou als je zelf al 5 jaar rijdt, neem je uiteraard geen genoegen met achterop gaan, laat staan in een zijspan.

Ook dit plan van de baan geveegd…
“Toen de fotograaf hoorde van onze passie voor motorrijden werd ze dolenthousiast. Ze zag al helemaal voor zich hoe wij met 2 motoren over een landweggetje reden en zij met de auto ernaast om gave foto’s te schieten.
Nadat ik mijn jurk had gekocht, werd ook dit plan van de baan geveegd. Want zoveel stof aan jurk houd je nooit veilig bij je op de motor.”
Mijn jurk omhoog getrokken en opgestapt
“Op de dag zelf wilden we toch graag een leuke foto. De avond van tevoren sliep ik bij mijn ouders, waar ik dus met de motor heen ben gereden, zodat deze in de tuin zou staan en geen logistieke problemen zou veroorzaken. Door de jurk konden we helaas weer geen fotoshoot doen op de bedachte locatie, waarna mijn vader de motor vanuit de achtertuin een blokje om naar voren heeft gereden. Zonder pardon heb ik midden op straat, voor een volle straat met familie en vrienden, mijn jurk omhoog getrokken en ben ik op de motor gestapt. Dit is míjn motor, dus dit keer mocht mijn man achterop.”
Een speciale bruidstaart 

“Ook de bakker werd blij van onze passie voor motoren, en ook bordspellen zoals je ziet, en heeft hierom subtiel een stukje hiervan op de taart verwerkt. Wat een dag met heel veel motor zou zijn, is uiteindelijk een dag geworden met een grote knipoog naar onze gezamenlijke en grote hobby.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *