AllesMotornieuws

Welke prins rijdt ook motor?

De moderne prins heeft zijn witte paard tegenwoordig ingeruild voor een stalen ros. Dat verbaast ons niets, maar een prins op de motor, dat zien we nog maar weinig. Vandaag werd duidelijk dat het hart van Prins William nog steeds sneller gaat kloppen van luid ronkende motor.

Hij mag niet rijden van Kate…

Prins William was 19 jaar toen hij zijn motor rijbewijs in één keer haalde. Sindsdien maakte hij veel ritjes op de motor en deed zelfs samen met zijn broer prins Harry in 2008 mee aan een motor rally om geld op te halen voor het goede doel. Nu rijdt hij niet meer, of toch weinig. Deels ook omdat zijn vrouw Kate het niet zo heeft op z’n ‘ruige’ hobby. Wellicht dringt het motorvirus door bij de kids zodra George (4) of dochter Charlotte (2) 18 jaar zijn geworden?

Prins William kon de verleiding niet aan

De prins uit Engeland was op bezoek bij Triumph Motorcycles om het nieuwste Tiger 1200 modellen te onthullen. Gezien de Graaf van Cambridge, zelf een enthousiast motorrijder is kon hij de verleiding dan ook niet weerstaan om de motor eens uit te proberen en reed hem rechtstreeks de fabriek uit.

Naast een rondje op de gloednieuwe Tiger 1200, onthulde de prins ook nog een bijzondere brandstoftank met “Union Jack” design, dat speciaal voor deze gelegenheid en ter eren van het nieuwe bezoekerscentrum met de hand geschilderd werd door een van Triumph’s eigen verfspecialisten.

Ken jij nog meer prinsen of prinsessen op de motor? Laat het de redactie weten! 

Volg Motormeiden op Facebook en instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *