AllesEventsMotornieuws

Win kaarten voor de MOTORbeurs Utrecht (Afgelopen)

Wil jij naar de MOTORbeurs Utrecht? Bij Motormeiden kun je kaarten winnen, voor de grootste motorbeurs van Nederland. Deze vindt plaats van 22 t/m 25 februari. Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

Kans maken op kaarten voor de MOTORbeurs Utrecht?

Wat moet je doen om de kaarten te winnen voor de motorbeurs?

– Deel dit bericht op socialmedia en tag motormeiden of gebruik #motormeiden
– Tag jouw motormaatje met wie je naar de beurs wil
– Volg Motormeiden op instagram en/of  facebook

Wat kun je er allemaal doen?
Je vindt er een eindeloos aanbod aan motoren, gave shows, motorlifestyle en alles wat je je maar kunt bedenken voor jou en je motor. De meeste motorfabrikanten halen hun nieuwste paradepaardjes van stal en staan er met de nieuwste modellen en technische snufjes. Daarnaast kun je ook, voor een leuke prijs, een tweedehands motor scoren of je natuurlijk goed laten informeren. De meeste grote motorhandelaren staan hier allemaal op de beurs waardoor je niet door het hele land hoeft te rijden om ze te bezoeken, daarnaast geven ze vaak speciale beurskortingen.

Indien je kleding, helmen, schoenen of accessories zoekt die precies bij jouw motor passen, dan is het ook echt een walhalla voor jou! Er staan verschillende stands met exclusieve kledingmerken maar natuurlijk ook de bekende merken zijn vertegenwoordigt.

Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten en shows op het programma.

Bekendmaking winnaar: 

Er is contact opgenomen met de winnaars. Gefeliciteerd Fezila William en Manon van den Broek

De actie loopt tot 19 februari 2018, op 20 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. Kaarten zijn voor elke willekeurige dag van de beurs (1 dag). Indien je niets hebt gehoord, behoor je helaas niet tot de winnaars. Motormeiden doet regelmatig leuke win-acties, dus blijf vooral meedoen!

Volg Motormeiden op Facebook en instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *