Workshop: Leer zelf routes uitstippelen!

Hoe leuk is het als je zelf je eigen route kunt uitstippelen en rijden met de motor!? Mooie tochtjes in Nederland of misschien wil je wel de grens over? Motormeiden organiseert in samenwerking met Erik van Tencats.nl en Motoport Almere een beginners-workshop ‘Routes uitstippelen’ zodat je zelf de onontdekte paden en weggetjes kunt opzoeken!

Programma: MyRoute App

Meester in routes uitstippelen
Erik ten Kate weet alles van routes uitstippelen en welke trucken en streken ieder navigatiesysteem heeft. Al jaren stippelt hij de meest complexe en bijzondere routes uit voor heel wat motorclubs in Nederland. Hij zit zelfs in een speciale tourcommissie. Erik kun je gerust de meester in routes uitstippelen noemen. Op zijn website deelt hij verschillende handleidingen en tips dus neem daar zeker een kijkje. Voor Motormeiden heeft hij een nieuwe workshop opgezet, waar als het goed is, iedereen mee uit de voeten kan.

‘Voor de workshop van Motormeiden gaan we werken met Myroute app. Dat is een universeel programma, waar je routes kunt uitstippelen en ook met elkaar kunt delen. De basis versie van het programma is gratis en hiermee kom je al een heel eind. Het maakt niet uit of je een Tomtom, Garmin of mobiel hebt. Met Myroute app kun je in elk bestand een export maken, de route delen en rijden’.

Inhoud van de workshop
In ongeveer twee uur leer je de basis van het uitstippelen van routes, je kunt daarna meteen zelf aan de slag. De workshop begint om 19:00 uur, indien je gelijk uit werk komt is er tussen 18:30 en 19:00 uur de gelegenheid om mee te eten (dat zal in overleg bezorgd worden). Om 19:00 uur zal de workshop van start gaan.

  • Datum: Donderdag 28 juni
  • Tijd: 19:00 uur – 21:00 uur
  • Locatie: Motoport Almere – Randstad 22 41, 1316 BR Almere, Nederland
  • Inhoud: uitleg GPS, tracks, routes, uitstippelen, tussenstops, importeren/exporteren
  • Kosten: vrijwillige bijdrage is gewenst
  • Avondeten: wordt bezorgd, rekening wordt gedeeld
  • Aanmelden: info@motormeiden.tv (max. 8 plekken)

Wil je mee doen?
Registreer je alvast op www.myrouteapp.com en download de app op je telefoon. Voor de workshop is er plek voor 8 personen, vol is vol. Graag inschrijven via info@motormeiden.tv. Indien je in het bezit bent van een laptop, deze graag meebrengen, dan kun je gelijk oefenen. Deze workshop is zowel voor TomTom als Garmin rijders of zij die met hun telefoon navigeren.

Deze workshop is opgezet in samenwerking met Motoport Almere en Tencats.nl

Heb je een leuk idee of vragen, tip de redactie! Volg ons ook op facebook en instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *