AllesLifestyleRijtesten

Dit moet je zien! Yamaha heeft een motorfiets voor peuters!

De eerste motorherinnering begint vaak met een eerste ritje bij pa of ma achterop. Het is vaak nog jaren wachten totdat ze zelf echt mogen rijden. Speciaal voor de allerkleinsten heeft Yamaha een motorfiets ontworpen waarmee ze wel de weg op mogen! De stoere houten loopfiets in limited edition R1 uitvoering is de perfecte opstap naar een motorcarrière voor jouw zoon of dochter.

Redactie: Tessa Deurloo (heeft in april een zoon gekregen, die nu al het motorvirus te pakken heeft 😉 )
De Yamaha loopfiets kun je hier bestellen. Het geschilderde jasje met Motorbaby is gemaakt door Atelier Leona.

Loopfiets in limited edition uitvoering

De Yamaha YFZ-R1 GYTRis een racemotor van wereldklasse, die nu ook beschikbaar is voor de allerkleinste motorliefhebbers! Yamaha heeft een limited edition van deze iconische motor op de markt gebracht! Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen perfect hun eerste motor-moves leren op deze houten R1 loopfiets. Motorrijden draait natuurlijk om het vinden van de juiste balans. 

De R1 is een iconische motor!

Met deze motor-loopfiets ben je als ukkie natuurlijk de coolste van de straat! Wat zeggen we? Van de hele wijk en ver daarbuiten! De Yamaha R1 is oorspronkelijk ontworpen om te rijden op het circuit, deze supersportmotor is een echte snelheidsduivel. De kleurstelling: rood, zwart en wit, is gebaseerd op die iconische eerste R1 uit 1998 waar uitzonderlijke prestaties mee gereden werd op de circuits!

Een leren motorjackert voor jouw zoon of dochter?!

Het motorjasjes merk Urban Leather heeft prachtige leren jasjes voor de allerkleinste! Het super zachte leer is uiteraard alleen geschikt voor op de ‘loopfiets’ te rijden of om casual te dragen en jullie kunnen zelfs beide in hetzelfde jasje lopen. De volwassen versie is uiteraard voorzien van protectiestukken zodat je veilig motor kunt rijden! Benieuwd naar de verschillende kleuren, klik hier.

Is jouw dochter ook al een echte Motormeid? Bestel het witte t-shirt in de webshop van Motormeiden! De Motormeid op de foto draagt een maat M en kost 25,- euro. Ook de opstrijkbare patches zijn in de webshop verkrijgbaar voor 12,- euro.

Het design

De houten loopfiets heeft dezelfde aerodynamische carrosserie zoals zijn grote broer! Herkenbaar is de agressieve kuip waar je overheen kan hangen om minder wind te vangen en wedstrijdjes kunt racen met de andere kinderen uit de straat. Die je uiteraard met grote voorsprong wint: met de neus tegen het stuur, voetjes op de grond en dan flink afzetten met die beentjes! Zo scheurt jouw kleine coureur de straten door. 

Treed in de voetsporen van Michael van der Mark

Iedere hoek van de straat wordt omgedoopt tot een spannend de MotoGP parcours, want deze Yamaha YFZ-R1 GYTR is een regelrechte kopie van de motorfiets waarmee Michael van Mark voor de vierde keer de Suzuka 8 Hours op zijn naam schreef. Jouw kleintje treedt dus in de voetsporen van deze Nederlandse top-coureur!

Waarom Limited Edition?

De YFZ-R1 GYTR is een racemotor die door het officiële Yamaha Racing Team werd samengesteld en afgesteld op de coureur. De motor bestond in 2018, twintig jaar en ter gelegenheid van dat jubileum, kreeg de motor dezelfde kleurstelling als de motor waarmee het Yamaha Factory Racing Team een vierde opeenvolgende overwinning van de Suzuka 8 Hours behaalde.

Op zoek naar een origineel cadeau? Dit jasje is beschilderd door Atelier Leona.

Samen sleutelen aan de motor?

De loopfiets wordt geleverd in een doe-het-zelf pakket en is gemakkelijk in elkaar te zetten. Er zit een sleutelsetje bij om de voorvork, het frame en de wielen aan elkaar te zetten. In 10 minuten heb je de motor in elkaar gezet en heeft jouw zoon of dochter de eerste sleutel workshop al in zijn zak zitten!

Prijs

In tegenstelling tot zijn grote broer, is deze loopfiets een stuk betaalbaarder. Voor 170,50 euro ben je de trotse eigenaar van deze iconische houten loopfiets. Klik hier voor meer specificaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *