AllesInspirerendMotornieuws

VIDEO: Droomvrouw Ruud de Wild rijdt ook motor?

Muziek is een van zijn grootste passies, maar radio-DJ Ruud de Wild kan zijn kop helemaal leegmaken op de motor. Op een gitszwarte Honda Goldwing F6B zoeft hij over de weg, uiteraard wel met ingebouwde radio. Op dit moment rijdt Ruud du route de soleil of zoals hij het zelf zegt de Ruud du Soleil op de motor. Van Amsterdam richting eindbestemming Nice, waar hij binnenkort een radioshow gaat presenteren. Jawel hoor op de motor!

In een openhartig interview met Motormeiden spreken we de radio2 DJ bijna een jaar geleden op de Gentlemen’s Ride over zijn motor: het model, zijn droommotor, de technische snufjes, wat hij met motoren heeft en Ruud geeft zelf toch echt aan dat er nog wel plek is voor een leuke meid achterop.

‘Dit is de sportievere versie van de Goldwing, je kan er lange stukken mee rijden, maar ook sportief mee rijden. Hij zoeft echt over de weg, geen ouwe lullen ding met van die zware zijtassen hoor’.

Gevaarlijke blik

Het is duidelijk dat Ruud niet in het hokje ‘ouwe-lul in een midlifecrisis’ wil weggezet worden. Zo houdt hij helemaal niet van het rijden in groepen; ‘vreselijk’ en trekt hij er dus het liefst zelf op uit. Hij trekt zijn eigen plan wel.

Zijn ogen gaan glunderen als we hem vragen waarom hij voor deze Goldwing heeft gekozen.

Het is de blik, die gevaarlijke blik’.

Hij loopt naar de voorkant van de motor en wijst naar de koplampen en kijkt ons precies ‘zo’ aan.

Droomvrouw achterop?

We vragen hem nog even naar zijn droommotor: ‘een Triump Bonneville 2009, een Honda uit 1975 of een oldtimer Honda Goldwing met grote zijkoffers’ dat vind hij wel wat. Tussen neus en lippen door floept hij er dan toch echt uit dat het plaatje compleet is als er ‘iemand’ achterop zou zitten, die is nog niet gevonden. Een motormaatje of toch liever een motormeid?! Bekijk het antwoord in onderstaande video!

Droomvrouw Ruud de Wild rijdt ook motor

Interview: Droomvrouw Ruud de Wild rijdt ook motor? Of er is toch zeker nog een plekje vrij achterop al zegt hij zelf! We spreken Ruud over zijn bijzondere motor, uiteraard met ingebouwde radio! Delen = LeukInterview: https://www.motormeiden.tv/droomvrouw-ruud-de-wild-motormeiden/

Geplaatst door Motormeiden op Maandag 3 september 2018

 

 

Luister naar Ruud op Radio 2: De Wild in de Middag ma-vr 16.00 – 18.00 bij NPO RADIO 2. Motormeiden was onlangs nog te gast in de uitzending. Luister het interview hier.

 

Dit jaar rijdt motormeiden ook mee met de Gentlemen’s Ride om geld op te halen voor het goede doel. Wil je ook mee rijden of doneren? Ga naar Facebook om te kijken waar we starten!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *