Win-actie: Handgemaakte leren motortasje

Het is niet te missen: door heel het land rijdt MotorMeiden mee met de Distinguished Gentleman’s Ride. Om extra donaties op te halen voor team Motormeiden heeft Ricardo een win-actie op touw gezeten daarom rijdt Ricardo OOK mee met het team-motormeiden in Den-Haag! Leuk he!

Ricardo rijdt als een van de weinige mannen mee met een groep Motormeiden in Den-Haag. Teamcaptain Richelle van der Mijden kreeg een berichtje van Ricardo ‘een beetje verlegen vroeg hij of hij bij de groep mocht meerijden en dat hij een leuk idee had om donaties in te zamelen. Voor een leuk idee staan we altijd open’.

Win een leren motortasje
Om geld in te zamelen voor de groep motormeiden, kun je Ricardo sponsoren voor de Gentlemen’s Ride. Onder zijn donateurs verloot hij een handgemaakt leren toolbag, of voor de dames make-up tas, met het DGR logo.

Kans maken?
– Doe een vrijwillige donatie aan Ricardo (van 2 euro -200 euro)
– Zet win-actie in de comments bij de donatie en je volledige naam
– De actie loopt t/m 24 september

Waterbuffel en leder
Alles is handgemaakt en helemaal in DGR stijl tot in de details, zo prijkt het logo mooi op het tasje, maar is er ook veel aandacht besteed aan de knopen, die zijn vervaardigd uit een stuk gewei van een waterbufel. Een uniek tasje dus! En wij hebben vernomen dat er nog ruimte is voor het MotorMeiden logo! Dus draag je steentje bij en doneer, wie weet ben jij binnenkort trotse eigenaar van dit unieke tasje!

motortasje

Rijd jij ook mee met de DGR op 30 september? We starten met MotorMeiden al in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht en Venlo. Meld je aan bij de fb-events! Staat jouw stad er niet tussen? Geen nood, meld je aan als teamcaptain! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0